Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A házaspár sokáig nagyon sokáig tagadta hogy Ashlee terhes lenne.

Ám késöbb még is bevallották.

Infók:

KEREKEDIK ASHLEE POCIJA:

Ashlee Simpson é Pete Wentz a barátaiknál töltötték a Függetlenség napját július 4-ét. Az énekesnő és rocker kedvese az utóbbi napokban sorra látogatták a hollywoodi bababutikokat, ahol világoskék holmikat vásároltak. Így már sokan biztosra veszik , hogy a születendő gyermekük kisfiú lesz!

Hírforrás: Bravo ( 2008. július 17-ikei kiadás)

Oh késöbb kiderült....:O

KISLÁNY LESZ....Pete Wentz és Ashlee Simspon gyermeke...

Bár korábban azt beszélték, hogy a sztárpár csupa világoskék babaholmit vásárolt és már mindenki biztosra vette, hogy az emotrónörökös kisfiúlesz!

Bennfentesek azt is tudni vélik hogy a baba Valentin-nap előtt, Pete és Ashlee közös vakációja idején fogant, és október 31-én jön világra. Amikor Pete meghallotta hogy akár Halloweenko isszülethet a pici nagyon izgatott lett.Szerinte tök jó poén lenne.-mesélte egy ismerősük.

Ebből szerintem nem sok minden derült ki....De mind1 :)

Forrás: Bravo ( 2008. július 31-ikei kiadvány)

Még egy kis infó:

Ashlee Simpson már hivatalossan is bejelentette hogy első gyermekér várja a rocker Pete Wentz-től. Egy velük készült interjúban azonban elszólta magát a pár....és többes számban beszéltek a még meg sem született gyerekről.Arra a kérdésre azonban, hogy ez azt jelenti-e ikreket várnak, nem válaszoltak,csak kínossan nevetni és dadogni kezdtek-írja a Live Journal....

Forrás: velvetblog

Nah látjátok ezekből nem tom  mi igaz és mi nem...

Döntsétek el ti!!! 

Íme még egy kép: Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Saját írás ne lopd el!

By: Gréta