Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pikáns pletykák kaptak szárnyra az amerikai popbiznisz berkein belül: Ashlee Simpson állítólag aktképei miatt szeretett bele Pete Wentz-be. Talán emlékezte rá, hogy néhány éve meglehetősen izgalmas képek kerültek elő a Fall Out Boy zenészéről.
 

A srác mobiltelefonjával készített hímtagjáról fotókat, amiket aztán elküldött éppen aktuális barátnőjének. A szexi fotók azért készültek, mert a zenész nagyon ritkán látta a szerelmét, és így akarta kiengesztelni a leányzót.

Az aktfotók bejárták az egész világot, a rajongók pedig ujjongtak az intim felvételek láttán. Úgy tűnik, hogy Ashlee Sipsont is megfogta a „sorozat”, ugyanis az aktuális pletykák szerint csak Pete méretes férfiassága láttán gondolkozott el azon, hogy összejöjjön a fiúval. (Természetesen azokat a képeket a moderálási szabályzatban foglaltak szerint nem kerülhettek ki ide de a neten megleled őket :) ) A pletykát cáfolja, hogy a pár már hosszú ideje együtt jár, ennek ellenére egy névtelenséget kérő barát kijelentette: Ashlee-t csak a szex érdekli.

Egyelőre nem tudni, hogy a szerelmesek (?) mit szólnak a híreszteléshez, de egy biztos: amióta együtt vannak, támogatják egymást a munkában. Pete azóta divatikon lett a fiatalok körében, stílusát egyre többen utánozzák. Ashlee pedig állítólag rövidesen új lemezzel jelentkezik. Várjuk ki a végét!