Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Több biztosnak mondható forrás szerint a hétfői DJ Hero partyn volt egy kis csajos adok-kapok: Ashlee Simpson nekiment Michelle Trachtenbergnek, méghozzá pasiügy miatt.

 

Pete és Ash - nem tudtuk, hogy Ash ilyen közönséges is tud lenni.

 

Az áldozat, a színésznő Michelle Trachtenberg

trach

 

A rendezvényszervezőt valószínűleg többet nem hívja a cég, mivel azt a kis „aprócska” ballépést követte el, hogy egymás mellé ültette Pete Wentz-t és Ashlee Simpson-t, valamint Pete excsaját, Michelle Trachtenberg-et. Michelle épp új pasijával készült megnézni Eminem show-ját, amikor Ashlee és Pete - kezdetben civilizált hangnemben - trécselni kezdett vele. A szemtanúk szerint Ashlee állítólag még fotókat is mutogatott kisfiáról, Bronxról - aztán sajnos elfogyott egy kis pia, és felforrósodtak az indulatok. „Ashlee nagyon berúgott, - mondta egy szemtanú - már szinte percenként járt vécére”. Ha ez még nem lenne elég, kihívóan táncolni kezdett Pete előtt, a jelenlévők szerint kimondottan közönségesen viselkedett. A végén a tökrészeg Ashlee Michelle-re ordított:

„Remélem tudod, te ribanc, hogy amikor Pete-tel jártál, engem végig dugott!”

Nocsak, eddig nem is tudtuk, hogy Ashlee Simpson konfliktuskezelő képessége még cizellált beszédmodorán is túltesz. Michelle az okos-enged-szamár-szenved elvén egy elegáns piruettel jött ki a szóváltásból: „Én soha nem mondtam semmi rosszat rólatok, sőt: én örülök a boldogságotoknak!” Ez csak olaj volt a tűzre a felbőszült Ash számára, megpróbálta megütni férje exnőjét, de ekkor már az összesereglett nézőközönség észbe kapott, és elrángatta a helyszínről az eléggé illuminált állapotban szitkozódó sztárt. Pete Wentz szóhoz se tudott jutni!

És akkor erre én most mit mondjak? Nem hittem volna hogy Ash tud ilyen is lenni. A mi Ashleenk. Pff...szánalom.

Kép By: Grétus

Forrás: Neon.hu