Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megint itt van egy interjú Pete Wentz-el. Nagyon jóra sikeredett érdemes elolvasni...

( A bravo kérdez Pete válaszol)

 

Bravo: Nemrég megszületett a fiad. Felkészültél már?

Pete: Megpróbáltam! Egy csomó olyan könyvet olvastam,amiket kifejezetten fiatal szülőknek szántak,és rengeteget beszélgettem az apámmal erről a témáról.Ha csak feleannyira jó apa leszek,mint ő, az már oké!

Bravo: Sosem ötlleteltetek arról, hogy közösen írjatok dalokat Ashlee-vel?

Pete: Szoktunk együt zenélni, de nem vettünk fel még semmit,és könnyen meglehet hogy nem is fogunkNem hiszem hogy túl okos összekeverni a magánéletet a munkával, mert az ember otthon inkább kikapcsol max. kiereszti a  fáradt gőzt, és panaszkodik főnökei vagy munkatársai miatt. Most képzeld el ha még ez a lrhrtőség sem lenne meg, hiszen a kollégám lenne az asszony xD Ráadásul nem egészen egyező az ízlésünk,  úgyhogy tutira sokat balháznánk a dalok miatt. Ő  Janis Joplint és Björköt hallgat, én meg Lil' Wayne-t és Bob Dylant.

Bravo: A média óirási ügyet csinált  az öngyilkossági kísérletből, úgyhogy elkerülhetetlen a kérdés: Jól vagy?

Pete: Nem szeretem ha öngyilkosságként emlegetik.Én csak menekülni akartam,ki akartam kapcsolni,de majdnem balul sült el a dolog.Most tök jól érzem magam sőt egyenesen boldog vagyok! Régebben hitetlen marhaságokat műveltem rákattantam mindenféle hangulatjavító cuccra, de rájöttem ahelyett hogy különböztem volna a többiektől, még inkább beleolvadtam a szürke tömegbe. Manapság mindenki ezt csinálja: agyongyógyszerezett generáció vagyunk xD. Inkább ki kellene beszélnünk magunkból a próblémákat,és fejünket kéne használnunk!

Bravo: Erre magadtól jöttél rá?

Pete: Jaja. Tudom nem nagy dicsőség: Lehet hogy az egerek többsége is tudja hogy akkor sem szabad belemászniuk a csapdába ha ott egy darab sajt várja őket. Valójában egy öntelt hiú barom vagyok és azt hiszem így józanul is eleget égetem magam.( sorry de tényleg így írták nem akartam káromkodni) Ráadásul egy csomó mindenbe belekezdem elterveztem hogy felépítem a saját birodalmamat.-márpedig ezt csak okosan lehet csinálni.Nem engedhete meg magamnak hogy elrontsak mindent,amit eddig elértem.

Bravo: Ezek alapján nem hinnénk hogy gyakran előfordul veled hogy azt gondolod elvesztetted a fonalat.

Pete: Pedig van ilyen.

Bravo: Olyankor mi segít?

Pete: Például az a helyes írányba tud  terelni ha valamelyik barátom -vagy akár feleségem-oldalba bök vagy rám szól hogy ne higgyem már el magamnak mennyire borzaztóan sanyarú a sorsom. Tele van a fejem megvalósításra váró ötletekkel, vannak céjaim álmaim. Szörnyen égó lenne ha FELADNÁM!

 

Kép

 

Szóval ez lenne az. Nektek teccet? Írjatok véleményt a vendégkönyvbe.

Forrás: Bravo.

Pete kiakadt... és dühösen kiabált a paparazzókra akik útjukat állták amikor Ashlee-vel megpróbáltak eljutni autójukhoz.Nézd meg és dötsd el magad, hogy volt-e rá oka!( ott van a Link, a linek között) Nézzétek meg!

 

Szerintem Pete-nek IGENIS volt joga kiabálnI  a fotósok egyszerűen nem hagyták őket beszálni a kocsiba. Érdemes rászánni 0:47 másodpercet xD

Forrás:bravo

 By:Gréta :DKép