Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

 

Itt van egy interjú... A bravo faggatja  Peteet az apaságról :)

Bravo: Úgy hallottuk felkészítő könyveket bújsz...

Pete: Ez így van! A kedvenc olvasmányom mostanában A várandós apa című remek mű.

Bravo: Sok hasznos újdonságot tanultál?

Pete: Rengeteget, sőt nagy részüket már alkalmazom is. Például beszélgetek a picivel. Azt olvastam hogy a babák az anyaméhben is hallják a külvilágból beszüremlő hangokat, ezért is ragszkodnak annyira a mamához, hisz az ő beszédének állandó fültanúi. Szeretném, ha az én hangon is ismerősnek tűnne majd neki, úgyhogy annyit beszélek Ash gömböjödő hasához, amennyit csak tudok.

Bravo: Igaz a hír, hogy a hollywoodi trend ellenére képtelen vagy várni, és még a szülés előtt kifagatod az orvosokat: kisfiúra vagy kislányra számíthattok-e?

Pete: Persze! Fel sem tudom fogni mások hogyan képesek honapokig bizonytalanságban élni. Mindenki azt hajtogatja: legyen elég annyi hogy egézséges-e a baba a többi úgyis részletkérdés. Szerintem ez baromság! Becsavarodok ha néhány héten belül nem kapok konkrét választ.:)

Bravo: Azért azt sem árt tudni, hogy rózsaszín vagy világoskék cuccokból tankoljatok fel...

Pete: Pontosan. Ha a kedves nejemen múlna, szerintem kizárólag fodros pink szereléseket halmozna fel zsákszámra. Igazi seggfejnek ( elnézést a csúnya kifejezésért de így volt leírva nem akartam átírni) tartanának a barátaim ha meglátnák az újszülött kisfiúnkat csipkés rózsaszínben- hozzáteszem: jogos lenne a döbbenetük xD

Bravo: Hogyan viseli Ashlee a megpróbáltatásokat: Felröppent a hír, hogy nincs minden rendben a terhességgel, és ezért halasztottátok el a nyári turnét is.

Pete: Pedig minden a legnagyobb rendben. Ahhoz képest hogy milyen eszementül meleg van mostanában, Ash kimondottan jól bírja a strapát. Már a költözködéssel is végeztünk, úgyhogy számár csak a pihenés maradt.

Bravo: Mekkora családot terveztek? Maradtok hármasban?

Pete: Ha rajtam múlik, biztosan többen is leszünk. Összehozunk egy egész focicsapatnyi vagy egy matekszakkörnyi porontyot! :)

Forrás: Bravo (  2008. július 31-ikei kiadás) NE LOPD EL MERT MEGBÁNOD!

 Üdv:Gréta

Kép