Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy bártulajdonos rocksztár és egy trendi színész-énekesnő: Pete Wentz és Ashlee Simpson viharos kapcsolata akár Wikipédia-illusztráció is lehetne a „se vele, se nélküle” szócikk alatt. Romantikus gesztusok, féltékenységi rohamok, agresszió, különköltözés, kibékülés… és még alig vannak túl az első házassági évfordulón!

 
pete

 

 

1. Összeborulás kapatos állapotban

 

Már 2005-ben is pletykáltak kettejükről, de színész-énekesnő Ash és a Fall Out Boy fenegyereke, Pete tényleges egymásra találása igazi celebmeet volt: a Rolling Stones magazin fotózásán vállalták fel először kapcsolatukat, ami épp Wentz saját bárjához, az Angels and Kingshez kötődött. Pete a rossz nyelvek szerint kissé kapatos állapotban volt, hiszen egész éjjel a szórakozóhely nyitása körüli hercehurca miatt futkosott, és muszáj volt valahogy stresszt oldania.

 

2. Régimódi lánykérés

 

Pete először nem eljegyzési gyűrűvel lepte meg Ashlee-t, hanem egy különleges ígéretgyűrűt adott a nőnek, mondván, hogy először még a papától szeretné megkérni a kezét. Milyen romantikus! (Na jó, magát az eljegyzést már Ash jelentette be, méghozzá az MTV Total Request Live adásában.)

 

3. Hosszú név, rövid házasság?

 

Az esküvőt Ash papája celebrálta, és a Simpson-család kaliforniai rezidenciáján hangzott el a boldogító igen… nem is olyan régen: tavaly május 17-én. Az ara felvette férje nevét, így ma már Ashlee Simpson-Wentznek hívják hivatalosan (ki tudja, meddig).

 

4. A Simpson-Wentz házaspár imádja az anális szexet

 

Pete Wentz nem restellte a publikum orrára kötni nemi életük intim titkait: állítólag főként az köti össze kettejüket az ágyban, hogy mindketten imádják az anális szexet. Persze csak gumival, hangsúlyozta Pete az OK! magazinnak adott interjújában. Mindig is vágytuk ezt tudni.

 

5. A rocksztár, aki eredeti csomagolásból issza a tejet

 

A házaspár kisfia, Bronx Mowgli Wentz 2008. november 20-án látott napvilágot, Pete pedig szinte azonnal rávetette magát az anyatejre. Ez idáig oké, hiszen magas a kalciumtartalma, erősíti az immunrendszert és a csomagolása is vonzóbb a zacskós tejnél, de azt azért fel nem fogjuk, miért kellett Pete Wentznek úton útfélen kipakolnia, hogy a szülést követően kis híján anyatej-függő lett. Azért váljék egészségre, mégis jobb ez így, mintha alkoholizálna.

 

6. Ashlee már a kapcsolatuk előtt is kavart Pete-tel

 

Igen, Ashlee nem az a szelíd-szolid kislány, már azelőtt is tartott testnedvcserét Pete-tel, hogy hivatalosan is szorosabbra fűzték volna a kapcsolatukat. Sőt, Pete még a színésznő Michelle Trachtenberggel kavart, amikor már volt afférjuk egymással. Ezt Ashlee nemrég egy partyn Michelle orra alá is dörgölte: „Remélem tudod, te ribanc, hogy amikor Pete-tel jártál, engem végig dugott!” Nocsak, eddig nem is tudtuk, hogy Ashlee Simpson konfliktuskezelő képessége még cizellált beszédmodorán is túltesz. Michelle az okos-enged-szamár-szenved elvén egy elegáns piruettel jött ki a szóváltásból: „Én soha nem mondtam semmi rosszat rólatok, sőt: én örülök a boldogságotoknak!”

 

7. A pár iszonyúan féltékeny természetű

 

Pete is szereti látványosan taperolni Asht nagyközönség előtt, de Ashlee szinte mániákusan ellenőrzi férje mindennemű kommunikációját az ellentétes nemmel. Úgy tűnik, Ashlee, ha szükséges, a tettlegességtől sem riad vissza: történt ugyanis, hogy Pete excsaja épp új pasijával készült megnézni Eminem show-ját, amikor Ashlee és Pete - kezdetben civilizált hangnemben - trécselni kezdett vele. A szemtanúk szerint Ashlee állítólag még fotókat is mutogatott kisfiáról, Bronxról - aztán sajnos elfogyott egy kis pia, és felforrósodtak az indulatok. „Ashlee nagyon berúgott, - mondta egy szemtanú - már szinte percenként járt vécére”. Ha ez még nem lenne elég, kihívóan táncolni kezdett Pete előtt, a jelenlévők szerint kimondottan közönségesen viselkedett. Ezek után csak a biztonsági őrök tartották vissza Ashlee-t a pofozkodástól…

 

8. Pete bulizik, Ashlee otthon ül

 

Amióta a kis Bronx megszületett, Pete azért nem csak anyatejet iszik. Az igazság az, hogy nem igazán lassított élettempóján, sőt: többet bulizik, mint valaha (nodehát, ugye, mit tegyen egy rocksztár, ha már partiznia sem szabad). A dolog számos konfliktushoz vezetett, és Ashlee valószínűleg ezért féltékeny a végletekig!

 

9. „Lehet hogy egy másik bolygón, szép pár lennénk, de a Földön soha”

 

A fenti mondat Pete szájából származik, aki maga is belátja, hogy „túl sok a vita közöttünk”. Nemrég a Twitteren „s***fejnek” nevezte magát, és többször vallotta már be interjúk során, hogy nem könnyű kijönnie Ashley-vel.

 

10. Válnak vagy nem válnak?

 

Jelenleg a fél világ azon spekulál, hogy Pete vajon valóban összeszűrte-e a levelet pár fiatalabb rajongójával, vagy csak Ashlee képzelődött már megint egy-két PMS-görcs közepette, másnapos idegei által elkínzottan. Augusztus 19-én robbant ki a botrány, amikor Ashlee állítólag „kétségbevonhatatlan tárgyi bizonyítékára” bukkant a kilengésnek közös otthonukban, ezt követően pedig azonnal szállodába költözött. Még nem tudjuk, mi lesz a pár sorsa, de egyértelmű, hogy egy párterápiával egybekötött kiadós beszélgetés azért rájuk fér!

Nagyonnagyon remélem h minden megoldódik...

Ashlee Simpson Forever!

KépBy: Grétus

Forrás: neon.hu

 

A mappában található képek előnézete Fotók,Pete,Ashlee